dinsdag 26 januari 2016

Nieuwe items scoren bij De Modefabriek

Wij deden dit weekend weer nieuwe inspiratie op voor onze winkels! Zondag zijn wij voor jullie op pad gegaan om de leukste nieuwe items te spotten op De Modefabriek beurs. Twee keer per jaar vindt deze beurs plaats en wij waren er weer bij! Deze winter is nog niet eens voorbij, maar wij hebben al een blik kunnen werpen op de wintercollecties van 2016. Ook hebben we de voorjaarscollecties van een aantal merken gezien. 


Voorjaarstrends


Ik werd helemaal blij van de voorjaarscollectie van Folli di Garbo. Qua kleuren viel het op dat ze echt twee thema's hebben: wit met blauw en beige met groene en grijze kleuren. Er hingen erg leuke lange blouses en heerlijke tops: daar ga je mij dit voorjaar zeker wel in zien!

Wintertrends


Voor de aankomende winter zijn er niet echt opvallende trends, maar wat wel opviel is dat er weer veel zwart te zien is! Dit vind ik overigens geen probleem, want je kunt natuurlijk nooit genoeg zwart hebben! De trend van het zwart dragen wordt vooral gecombineerd met grijze, oudroze, groene, blauwe en bordeaux kleuren. 


Nieuwe merken bij Jewelz


Een van de merken - die ook in het filmpje te zien is - is vanaf het voorjaar bij ons te krijgen, namelijk niets minder dan het super hippe merk Circle of Trust. Wij kunnen niet wachten tot het binnen komt! Op de beurs hebben we al even kunnen spieken voor wat er in het najaar allemaal komt, en er zitten prachtige vesten bij! 

Maar we krijgen bij Jewelz meer nieuwe merken! In het najaar krijgen we nog een ander onwijs leuk merk erbij: Pom! Dit is een echt Nederlands bedrijf dat is opgezet door twee zussen. Zij verkopen de leukste sjaals in allerlei prachtige prints en kleuren. 




Wij hebben weer genoeg inspiratie opgedaan om jullie dit jaar te voorzien van de leukste items! 

Liefs, Aniek
& Team Jewelz & More

Geen opmerkingen: