dinsdag 12 januari 2016

Nieuw jaar, nieuwe inspiratie!

Eerst leefden we nog toe naar de feestdagen en inmiddels zijn het champagne drinken en oliebollen eten weer verleden tijd. Het is tijd voor 2016. Een nieuw jaar. En bij een nieuw jaar hoort nieuwe inspiratie. Daarom gingen wij gisteren naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de ‘Happy New Business’ beurs om de nieuwste collectie van onder andere onze merken MelanO, Biba en Ikki te bekijken. 


Pasteltinten

Zoals ieder jaar was er weer ontzettend veel te zien. Het viel direct op dat er een duidelijk trend is dit jaar. Je ziet veel pasteltinten in allerlei kleuren, maar vooral ook veel roze en mint kleuren. Erg leuk voor als het zonnetje weer gaat schijnen! Sieradenmerk Biba heeft een nieuwe collectie met kleurrijke armbandjes die je met veel bij elkaar kan dragen en waar je outfit helemaal van opvrolijkt. De trend van het veel armbandjes bij elkaar dragen blijf je dit jaar dus nog steeds zien, wat ik zelf helemaal niet erg vind! Ikzelf ben erg fan van de armbandjes van Biba in de kleur ice blue, die je op de foto hieronder kunt zien.

Sjalen voor het voorjaar

We zijn uiteraard ook weer op zoek gegaan naar lekkere sjaals in de voorjaarstintjes, want met dit koude weer kan je zeker nog wel een sjaal gebruiken. Ook deze sjaaltjes zijn er in mijn favoriete kleur ice blue!



Ozom en Mees & Co

Bij de mooie lange kettingen van Ozom komen de pasteltinten ook terug, maar doordat je zelf je hanger kunt kiezen bij de kettingen is er voor ieder wat wils: je kunt ook gewoon kiezen voor een zwarte, felroze of groene steen. Zelfs in de horlogetrend zie je de pasteltinten terug. De horloges van Mees & Co zijn er in allerlei kleurtjes! Een leuk nieuwtje over deze leuke horloges: de horloges van Mees & Co verkopen we vanaf nu ook bij ons filiaal in Nijmegen voor slechts €49,95.

Ik heb goede inspiratie op kunnen doen voor het voorjaar en meteen besteld, zodat deze week deze leuke items al bij ons in de winkels liggen!

Liefs, Aniek
& Team Jewelz & More
http://www.jewelzenmore.nl/








Geen opmerkingen: