donderdag 2 april 2015

Nice to meet you!


Misschien komt de naam van het volgende merk jullie bekend voor: Orelia. Het Britse sieradenmerk bestaat uit hippe en betaalbare armbandjes, kettingen en oorbellen. Founder van het merk Louisa laat zich voor de uitgebreide collectie inspireren door haar geliefde reizen naar Zuid Amerikaanse markten, Thaise stranden en Marokkaanse souks. Dit is terug te zien in de sieraden: veel van de armbandjes zijn voorzien van felgekleurde details, de colliers hebben een vintage look door het gebruik van edelstenen en de oorbellen bestaan uit geometrische vormen en druppelvormige studs in pastelkleuren.


Sinds het merk in 2008 zeer enthousiast werd ontvangen door de meiden op het hoofdkantoor van de Topshop en een eigen plekje kreeg in de flagshipstore Topshop op Oxford Circus Londen is het sieradenlabel in no time razend populair geworden en is het inmiddels wereldwijd bekend.













De sieraden van Orelia zijn ook pérfect om cadeau te geven. Er zijn kettinkjes en armbandjes verkrijgbaar op een giftcard, inclusief ultrahippe kraft envelop.

Bekijk de collectie van Orelia bij Jewelz & More hier: http://www.jewelzenmore.nl/orelia




Geen opmerkingen: