zaterdag 1 november 2014

Leather is the new denim

Hi allemaal!

Het is 1 november en de herfst is nu écht begonnen. Dinsdag hebben we coole kiekjes geschoten voor de nieuwsbrief: leather is the new denim. Zoals de titel het al zegt is het thema bij Jewelz & More deze week leer. Aangezien het weer nu écht is omgeslagen van zacht najaarsweer naar regenachtig en fris herfstweer vonden wij het wel tijd om de spijkerjasjes in te wisselen voor stoere leren jacks, faux leather & suède leggings (waarvan Saint Tropez een aantal very lovely exemplaren heeft). Want wat geeft je look nou meer body dan een leren item? En als je niet dol bent op leren leggings dan zijn daar altijd leren tassen en accessoires die je kan toevoegen aan je outfit om de rock & roll look te creëren :). Voor de fotoshoot van dinsdag hebben we een leren legging gecombineerd met een lang dik vest met houndstooth print en een goede leren shopper. Daphne's outfit bestaat uit een leren jackje (in stores only), een skinny Please jeans en een clutch van By Lou Lou. Het schieten van de foto's is altijd dolle pret, maar levert uiteraard mooie plaatjes op :).



Een leuk alternatief voor de leren legging: de leren miniskirt. Wij hebben een exemplaar van Esqualo. http://www.jewelzenmore.nl/esqualo-short-skirt
Combineer 'm met een warme oversized trui en je bent klaar!
Nog een erg leuk nieuwtje: we staan vanaf deze week op de i love webshops pagina van I LOVE FASHION NEWS (dé nummer één fashion newssite van Nederland!).

Enjoy your weekend & tot volgende week!
Liefs









PS. Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? http://www.jewelzenmore.nl/nieuwsbrief





Geen opmerkingen: